Verdsmeisterkokkar og lokalmat
Bli med på ei eventyrleg og kulinarisk reise i sjømatparadiset Sunnhordland. Regionen er ikkje berre det største sjømatområdet i Norge, den har også fantastiske sjømatrestaurantar - og verdsmeisterkokkane Geir Skeie og Ørjan Johannessen, som begge har vunne gull i Bocuse d´Or.
Gå tilbake til røtene i naturen og møt fantastisk vertskap, tradisjonar og lokalhistorie på Bekkjarvik Gjestgiveri.
Bekkjarvik Gjestgiveri i Bekkjarvik, Austevoll
Lat verdsmeisterkokk Ørjan Johannessen servere deg eit sjømatmåltid i verdsklasse.
Og lat den friske sjølufta og synet av den vestnorske kysten vekkje smaksløkane før verdsmeisterkokken Ørjan Johannessen saman med tvillingbror og sjefskokk Arnt serverer deg mat i verdsklasse.
Opne opp sansane for nye kulinariske opplevingar på Bekkjarvik Gjestgiveri i Austevoll, sør for Bergen.

Foto: Bekkjarvik Gjestgiveri
Mat i verdsklasse på Bekkjarvik Gjestgiveri:

Foto: Bekkjarvik Gjestgiveri
Følg oss...
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram